Hva er galt med verden?!

Her sitter jeg og oppdaterer meg, jeg leser å VG: Dette ønsker Moland og French seg til Jul, Knivstikker Løslatt og sist men ikke minst,  Mann alvorlig skadet etter voldsepisode i bilvask. Inni en bilvask, hva faen?! Jeg kan ikke forstå det, ja man kan bli provosert, men inni i en vaskehall er for dumt,  der ligger man å ruller seg rund, slår og sparker men skummet fyker alle veier, i en vaskehall, sammen med en bil.. Give me a break... Han som drev å stabbet rundt seg hos Kristian Valen er løslatt.. Jaja, hva gjør det vel med enda en mann med kniv fetsih? det som er litt morsomt, er at han med kniven var 28 år, det var han i vaskehallen også.. hmm Payback? Også til sist da.. Stakkar Tjostolv og Joshua som sitter der nede, uten snø eller juletre. Nei jeg synes synd på de, tror ingen av dere heller hadde synes det hadde vært så heftig gøy å feire på en celle full av rotter og malaria.. Nei verden er ikke alltid bra.. men jeg derimot, jeg er bra, eller jeg har det bra hvertfall! Haha, bare at jeg klikka litt på blogg tingen, fordi det gikk ikke ann å laste opp film.. men anyways, så har jeg enda en del av svarene på spørsmålsrunden! Det var ikke så mange spørsmål igjen, også kom jeg på en veldig viktig ting. Dette var altså 14.12.09.. bare at jeg ikke fikk tid til å blogge igår.. Jeg kommer til å gjøre ferdig anbefalingene i morgen! Har du ikke meldt deg på, så gjør det ved å scrolle nedover og skrive adressen din, på Jeg Anbefaler DIN Blogg innlegger. Men du trenger jo ikke, for da blir det enda mer jobb for meg... neida det er jo prioritet nummer 1 selfølgelig!!  Men jeg har et spørsmål idag også!
Burde jeg ha flere videoblogger?


- Love K.A

7 kommentarer

Celestina

16.des.2009 kl.00:05

Tja, skjer mange verre ting i verden, som avisene ikke engang gidder å skrive om.. å det er helt latterilig, for hadde det skjedd i norge, hadde det vært forside stoff, men siden det skjer i et uland, så trengs det ikke å nevnes engang...

rockprinsessan

16.des.2009 kl.00:10

Hehe, så trivelig med den peisen i bakgrunnen på videobloggen! :)

Anbefaler du alle sine blogger? Altså de som skriver ned bloggadressen sin?

Isåfall : www.rockprinsessan.blogg.no

Jeg synes også synd på Moland og French.. Huff. Mye galt med verden er det, men jeg skal ikke klage for min egen del :)

Margot - LisjeFlusa

16.des.2009 kl.00:17

Det er Moland og French sin eigen feil at dei har havna i den situasjonen dei er i no..

Men ja, verda er ganske sjuk. Eg forstår den endå ikkje, og kjem nok aldri til å gjere det heller.

Waby

16.des.2009 kl.01:23

rockprinsessan: Ja det varmet godt!

Jeg anbefaler ikke alle, bare de jeg synes er morsomst, fine, interessante you know :)

rockprinsessan

17.des.2009 kl.01:23

Ja, jeg skjønner :) Syns det er bra at du anbefaler andres blogger, det er jammen snilt gjort! :)

Waby

17.des.2009 kl.01:29

rockprinsessan: Takk for det :) neste gang blir det kanskje deg, hvem vet =)

rockprinsessan

17.des.2009 kl.01:46

Ja, ikke sant! Det hadde jo vært koselig :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits