Obama, Obama, Will Smith, Obama... Topp 5!

Jadda, jeg har fulgt med ås mye jeg kan, men jeg har hatt spansk tentamen og vært på trening idag, så jeg har ikke fått sett noe før nå. Men jeg merker jo hva man skriver om idag... Obama...
Ja jeg digger Obama, men give it a break! Stakkars man, jeg mener, mange synes det er SÅÅ kult at han kommer, og det er jeg enig i. Men så er det så mange som ikke liker at han får fredsprisen og slenger shit om han. Men hva fan?! han kan jo ikke noe for at han har blitt tildelt den, og ja han kunne sagt nei til den, men bare tenk hvor mye mas han hadde fått da: Den første svarte presidenten, takket nei til fredsprisen!
Bare tenk på det. Det hadde vært enda verre enn det er nå, jeg synes det er kult, men jeg synes ikke at han fortjener det like mye som Mandela gjorde da han fikk den. Obama er ikke på nivå med Mandela, det vil nok ta laang tid før det skjer. Og han har snart vær president i 1 år, og da er det ikke mange igjen...
Også er det jo Will Smith og kona, Jada Pinkett Smith er jo også her i landet, de har ikke fått så mye oppmerksomhet, men han er jo en av de største skuespillerne i verden.. Obama er en av de største mennene i verden... hmm merkelig..
de kunne tatt litt mindre fra Obama og gitt det til Will! God idé synes jeg. Så han forresten akkurat på Grand Hotel balkongen =)
Det jeg vil at du skal gjøre er følgene:
Sett opp en Topp 5 over de viktigste/største personene i verden.
Her er min, men den er ikke helt riktig tror jeg..

yes we can2

- Love K.A

5 kommentarer

1.MEG

2.Ingrid Espelid

3.Otto Jespersen

4.Jerry Seinfeld

5.Britney Spears

pusspuss ricko.blogg.no - norges morsomste sladreblogg!

frida eineren aasland

10.des.2009 kl.21:12

Jeg tror ikke Will har så mye imot det, siden han også har med seg barna med til Norge, noe som muligens også vil stresse dem opp. De tar nok Norgesturen som en liten ferie fra alt mas, og siden Obama får all mediaoppstyret, vil jeg tro han er evig takknemlig for det. Vet hvertfall at jeg hadde vært det!

På de få bildene som er blitt tatt av Will i det siste i Norge, så ser han veldig lykkelig ut der han sitter med kone og barn. :-)

Min toppliste er ikke noe spesiell. Den er fra alle som har gjort noe viktig, og riktig i verden - og det er mer enn nok :)

Madeleine

10.des.2009 kl.21:16

Enig med deg. Han har selv sagt at han syns andre hadde fortjent det mer han . Han kunne jo ikke noge får det. I tilleg så syns jeg at folk har så høye forventinger til han. Han prøver sikkert så godt så han kan . Kanskje folk bør heller skylde på de som gidde han fredsprisen ? Digge mandela , skrev et stil om han på skolen . Han er et forbilde.

Carina Elise

10.des.2009 kl.21:20

jeg så obama 2 ganger i dag:)

Randomlifestyle

10.des.2009 kl.21:24

Enig med deg. Tror Obama fikk prisen for å sette fokus på at han har løfter å innfri og legge press på ham med tanke på fred i verden. Har jo vært en del stress med Iran og deres utvinning av uran(hva annet skal man bruke det til, om ikke bygge atombomber?).

Synes han er det beste som har skjedd verdens politiske bilde på en god stund.

Får hape han holder ut.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits