Obama and Ave Maria Drama

Da jeg logget på pc, og gikk inn på internett. Jeg har VG som start side, og hva annet ser jeg enn en overskrift med Obama? Det er over alt uansett hvor du snur deg så hører du om han, OG jeg skjønner det jo, fordi det er jo stort at han kommer, og jeg skulle veldig gjerne vært å sett fredsprisen, men jeg har tentamen så jeg kan ikke... Jeg hoppet i take da jeg fikk vite at han vant og jeg så hele sermonien fra 21 januar da han ble satt inn som president, ja jeg vet, kind of freaky :P men jeg liker han, han virker smart, også er han ikke sånn som bush, som bare tenker krig, det liker jeg ikke...  Også må dere se episode 3 av FanThomas! den er heftig!

Idag fikk vi den nye Hi-Fi Klubben katalogen for vinteren.. og da jeg så forsiden tenkte jeg, shieet dette kommer vi til å få høre noe om... Siden moren og stefaren min er eiere.. Og da mamma kom hjem viste jeg den til henne, og hun sa akkurat det samme.. Etter en liten stun ringte Agderposten for å stille noen spørsmål, og da hadde de først ringt en sogneprest eller noe for å høre hva hun synes om dette, men heldig vis hadde hun sagt at det var kult! Men vi sendte bare han mannen videre til han som faktisk lagde hele bildet, så han kunne svare, fordi det jeg synes det bilde var litt på kanten men samtidig ser jeg jo "humoren" i det. men jeg vet også at veldig mange ikke gjør det.. http://www.hifiklubben.no

Dette er bildet:
 
img0587


- Love K.A

3 kommentarer

Shamithra

27.nov.2009 kl.21:04

hahahahah
Obama er awesome, og en av grunnene er som du sier, nettopp fordi han ikke er BUSH!

Anne Kleven

27.nov.2009 kl.21:12

hahaha! :L

kul blogg ! ;D

HJELP MEG Å VELGE ANTREKK TIL I MORGEN, SKAL HA FOTOSHOOT (TIL JULEBILDER!) SKJØNNER DU! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits