Jeg er ikke homofil!

Her sitter jeg å blogger, mens folk suser forbi, og mange har spurt meg hvorfor jeg blogger og noen synes jeg er "homo" fordi jeg gjør det. Men unskyld meg, man må ikke være homofil for å blogge! Jeg er 17 år og av de så har jeg danset i 14. Og i løpet av alle disse årene har jeg blitt kalt homo, og ja jeg kan forstå hva folk mener med det, fordi når man tenker på dans, så danner man seg et bilde av, en tynn gutt i trange tights, med nesten ingen muskler.. Men dere misforstår! Tenk at det måtte ta 14 år for meg før jeg begynte å bruke tights i dans! Og det er faktisk ganske behaglig har jeg funnet ut av. Og nei jeg ser ikke ut som en av de sterkeste gutta som er på treningsstudioet 24/7, men jeg må bare si at, jeg er tynn, men jeg trener 20 timer i uka, og jeg er ikke så svaks som man tror :P
Men ta for eksempel et fotball lag...  De sitter svette sammen i garderoben og dusjer sammen. dette høres på kanten ut, men jeg ville nok helst foretrukket å være svett sammen med en jente enn en mann:P Dansingen er jo full av jenter, med trange klær, og jeg må si at det er et stort pluss ved dansing! Men når jeg i tillegg begynner å blogge! oi oi, hvordan skal det gå med meg?
Det blir for dumt! Hvorfor er skal man bli kalt homo fordi man blogger? det eneste som kan være feminint med dette er at blogg.no logoen er rosa og hvis man blogger om dagens outfit, det kan jeg være enig i, men jeg gjør ikke det så derfor skjønner jeg ikke poenget. Jeg konkluderer med at dere er misunnelige. For jeg tør, og fordi jeg ikke trenger å gjøre som alle andre. Og at jeg kan si akkurat det jeg mener uten å bry meg om hva tilbakemeldingene blir.
Nei jeg er ikke en av de som har blitt mobbet hardest på skolen, men det går alikevel inn på deg, og det kommer til å bli med deg resten av livet, men det må man lære av, bare prøve å la det prelle av.
Pappa sa alltid: Du kommer aldri over noe, du bare lærer å leve med det.
Dette var dagens tømming av hjernen og hjertet, men jeg synes det er viktig at dere som misunner meg og viser det på en negativ måte. Jeg synes synd på dere.. det er alt jeg kan si, stakkars dere..
(Og nei dette er ikke hets mot homofile!)


I am Strong and Independent

- Love K.A

12 kommentarer

michelle marie

26.nov.2009 kl.14:57

fin blogg. :)

jeg har nettopp fått meg blogg, så hadde vært fint om du hadde orket å slenge en kommentar om hva du syntes om den. ;)

Andrine

26.nov.2009 kl.14:58

heilt enig me deg. må ikkje vær homofil for å blogge :)

Galingarna

26.nov.2009 kl.15:00

Vi er en gutt og en jente som blogger sammen vi også, og kan garantere at man for all del ikke er homofil selvom man blogger. Ikke at det er noe galt å være homofil, men det er galt å kalle streite gutter som blogger homser.

Keep up the good work! :D

juliane

26.nov.2009 kl.15:06

helt enig, skjønner ikke sånt..

Silje Iselin

26.nov.2009 kl.15:07

Guttebloggere er kult! (:

Marit Serine!

26.nov.2009 kl.15:10

Er mange gutter som blogger. (ikke i nærheten så mange som det er jenter, men ja..)

Trenger jo ikke å være homo fordet, selv om lars tangen og kompani er det..

Typen min blogger, om det HAN interreserer seg for. Det bør ikke være sånn at man blir stempla som homse bare fordi man er gutteblogger! Stå på!

Stephanie Nilsen

26.nov.2009 kl.15:16

Helt enig.. Folk dømmer altfor lett. ;)

Stem på BLOGG VS. BLOGG på bloggen min.

http://stephanieee.blogg.no/1259244681_blogg_vs_blogg_er_iga.html

chasie

26.nov.2009 kl.15:22

Bra skreve : )

Fin blogg ; )

fr3sh

12.des.2009 kl.22:43

ur not alone. folk der jeg bor lever ikke av noe annet en fotball, alpint eller tennis. er det en som skiller seg ut, er han homo, emo eller nørd. jeg er en av de som skiller meg ut, og danser. og jeg er jævelig stolt over det. folk kallte meg homo fordi jeg danset, og fordi jeg blogget? wtf?

- det jeg tror er at de er misunnelige på personen, også prøver de å finne ord som vil rakke ned på personen. de tenker "han er stygg" - personen er ikke stygg. "han har stygg stil" ooo, that bitch got swagg.. det eneste de finner er homo. ukreative og tapere. menmen. de som følger saueflokken vil aldri bli noe. de vil komme etter, og be om hjelp og råd, men da er det for sent.

haha, lang kommentar. fuck

Kristin

21.des.2009 kl.01:46

Sant så sant :-)

Du virker som en utrolig kul fyr btw! :-)

Waby

21.des.2009 kl.02:22

Kristin:

Prøver så godt jeg kan hvertfall =)

linaefredriksen

28.jan.2011 kl.21:23

Jeg synes at du er modig som tørr å skrive dette innlegget! Og, altså, det er INGEN regel der det står at gutter som blogger er homofile.. Folk dømmer ALTFOR lett, rett og slett.. Veldig, veldig bra skrevet! Du viser på en måte da at du tørr å skrive hva du mener, liksom hva som er sant og ikke, om du skjønner hva jeg mener! :-)

Klem LinaeFredriksen

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits