Sugar Tuesday and Kanye West

Idag(igår) har jeg hatt en deilig dag! Og det var deilig å se sol etter 2 uker med bare regn! Samtidig hadde jeg bare tre timer dans, to sosiologi og til slutt to timer med matteprøve,som gikk rævva..
Etter det gikk jeg ned på dansinga, eller inn på treningsstudioet, hvor jeg var sammen med Kari Moland og noen bolere.. Kari og jeg hadde det heftig gøy med å le av de som strevde med vektene mens de lå å trykka, mens de ble mer og mer rød i ansiktet. Etter at vi hadde forestilling i helgen så har vi koseuke på dansingen, som betyr at vi kan bestemme selv hva vi vil gjøre og så spiser vi masse godt på slutten! Men jeg og Kari har HipHop/Break med barn som er 7-10 år gamle, det vil si at de blir ganske speeda av sukker, så vi fant ut at vi skulle gi dem litt tid på slutten til å spise sånn at foreldrene kunne ta seg av hyperaktiviteten.
Da jeg endelig kom hjem tok jeg på meg joggebuksa, ullsokkene og begynte faktisk å gjøre litt lekser. Da klokken nærmet seg halv ti, gikk jeg opp for å finne meg litt mat å trykke i meg mens jeg så på CSI. Så gikk jeg ned i kjellerstua aka The Cinema. Der var det dødskaldt så jeg fant dyna mi og satte meg godt til med pc, mat og melk. Og bare sånn innspill da, så har jeg hørt på Kanye West i hele dag, så jeg trodde det hadde klikket for meg da CSI:miami begynner, og den ene advokaten er prikk lik. så jeg begynte å konkludere med at det var han som hadde en liten gjeste rolle da. Og nei jeg tenkte ikke på å google akkurat da... hvem vet? ikke jeg hvertfall, mulig det er han... Men hvertfall, nå etter å ha slettet hele det forrige innlegget ved et uhell, skal jeg legge meg å sove, og det blir deilig med søvn! NATTA
Fikk du med deg CSI:Miami idag?

På vei fra skolen og ned til dansingen i solnedgangen=)

img0546


Ja jeg vet det er heftig rotete... ikke spørr hvorfor det teppe henger der engang...

img0550


Almost all the way down!

img0551

My own little cinema<3 
img0566


Er de ikke like? litt hvertfall

img0571

Husk Spørsmålsrunden under!
-  Love K.A

2 kommentarer

Fredrik Lindgren

25.nov.2009 kl.08:39

Fin header !

Forresten, har en blogg VS blogg konkuranse på min blogg nå.! Du har jo ganske fin blogg så kanskje du vinner! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar om at du er med! Det vil være en god premie til vinneren! Bli med da vel :-D! Lykke til!

bibba

25.nov.2009 kl.09:33

jo de ligna litt :p

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits