Café And A Video Phone

Jeg ble introdusert for Café World av noen venner av meg, for ca. én uke siden, and I am addicted! Det er FARLIG!
Absolutt alle på skolen spiller det, og når du har begynt så kan man på en måte ikke slutte fordi da går den konk.. eller jeg vet ikke om det er mulig, men alikevel.. Men dette er faktisk litt gøy også, fordi man får besøk av venner, også beveger man seg oppover på Café listen. Heftig
Også idag, i matte timen, kommer det opp en kobling på Facebooken min, as allways.. Og det er en musikkvideo av Beyoncé - Video Phone, og som sikkert mange vet, er Beyoncé H-O-T! Men så litt ut i videoen kommer Lady Gaga inn i bildet.. Det viser seg at denne filmen er en remix av den. Og jeg vet ikke med dere, men jeg har ikke helt sansen for Gaga. Eller altså jeg digger på en måte at hun bare gir F. og kler seg i loka klær. Men hun måler ikke helt opp til Beyoncé... Samtidig må dere legge merke til at B. har stjålet sveisen til Rihanna, samtidig som Gaga IKKE har på noe kostyme! Og noe annet! De skyter rund med disse pistolene sine.. Og tiligere denne uka, slapp Rihanna sin video til Russian Roulette, og alle vet jo hva det er. As y'all seen, I've done some brain work here! just for you guys =)
Spiller du Café World?
- Beyoncé ft. Lady Gaga - Video Phone
 Hva mener du om filmen?

Dagens Sang:
- Kevin Michael - It Don't Make Any Difference

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits