Friday 13th

Uff det er fredag den 13.. Jeg glemte at det var den datoen, men så er jeg egentlig ikke så veldig overtroisk heller da(bortsett fra at jeg ikke tråkker på komlokk). Og jeg tror at det er veldig: OMG! det er fredag den 13 vi kommer til å dø. Så jeg har egentlig ikke giddet å henge meg så opp i det, før idag.. først startet dagen min med at jeg fikk melding av mamma: Hei jeg er i Stockholm, og nå må du våkne. Takk for infoen liksom.. og så kommer jeg opp på kjøkkenet 5 min før bussen går, og ingen matboks?! fordi mamma lager alltid maten min, men hun er jo ikke hjemme, so what to do? jeg stjal/låner uten å betale tilbake penger, og gikk nedover veien til de andre på buss stoppet, hvor bussen kjører ut og snur også kommer den tilbake igjen. og jeg får alltid panikk for at den har kjørt fra meg når ingen andre er der nede når jeg kommer. Men heldigvis kom den. Så skal vi ha gym, og da tror jeg faktisk at alle andres ulykke gikk over til min lykke, fordi jeg eide alle i hjørnefotball. eller laget mitt da. vi tapte en kamp, men ellers vant vi, og det må jeg si er imponerende fordi jeg er egentlig alt for dårlig i fotball.. Og da vi var ferdig, hadde vi spansk som gikk ganske greit egentlig.. Da var det bare fire timer med dansing igjen, og jeg skal ut, og det snør STORE filler av snø, det var store altså. Moderne og Klassisk var ille, vi jobbet veldig med teknikk idag, og jeg døde nesten, så må jeg fort inn til Bårdar får å se koreografien som Paul Henry har laget, veldig bra, så må jeg løpe til bussen(i slaps) fordi jeg har sykt dårlig tid. Og det snør filler og blåser noe heftig. Men hvor er bussen? Ingen buss, der sto jeg ute i slaps, våte Nike sko(som skal være vantette) og sto i 10 minutter før den kom. Og da var jeg klisvåt... I tillegg har jeg flettet håret mitt og de snu/vri seg når det regner eller snør, så de er helt fucka nå.. men har bare hatt de en uke..
Så Spørsmålet er
Hvordan har din Fredag Den 13 vært for deg?

- Love K.A


3 kommentarer

Veldig bra. Er ikke overtroisk.

Bianca

13.nov.2009 kl.23:06

Vært grei den. Frem til det begynte å snø helt sinnsykt og vi sto fast med bilen i et kryss, jeg og kjæresten. .. For å si det sånn, så står den der enda, vi måtte gå hjem i en halv time! BLÆ.

Mariell

13.nov.2009 kl.23:12

min dag startet med at eg forsov meg for første gang på 3 år og stressa med å komme til skulen, der ein veninne av meg også satt i kø på bussen fordi det hadde vært ein frontkollisjon,også hadde vi 2 timer gym med turn som eg er døds eledig til ;( vært ein møkka dag xD

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits