Devil kids

Jeg er Kari Molands høyre hånd på Hip Hop/Break timen vi har på dansestudioet her nede i Tvedestrand. Problemet er at det er cs.20-30 elever som er 7-10 år! og de er jo søte da, men de er heeftig energiske. Og jeg har heftig hodepine idag, så derfor gikk jeg rundt å spurte om noen ville være min hjelper idag. Men neida, ikke en eneste en ville, eller kunne. Så der skal jeg stå, foran en haug av unger å lære dem dans.. Noe sier meg at det kommer til å bli endel leking idag, og mer dansing når Kari er tilbake.
Har du noen tips til leker?


Også har jeg prøvd å følge med på Tjostolv Moland, altså broren til Kari, som sitter der nede i Kongo og surrer. Enka til den drepte sjåføren sier at han har tilstått.. men ja.. har han gjort det eller ikke? Jeg er usikker jeg. Men vi får bare vente å se, og krysse fingrene for at han kommer hjem og at noen kan hjelpe til så de hvertfall kan sone i Norge. Og selfølgelig må vi jo håpe for Joshua og!
Hva mener du om Kongo saken?

kongo 

3 kommentarer

vidaandrea

10.nov.2009 kl.14:31

Hahaa, så søtt det var, det djevelbildet :D

sunniva marlene

10.nov.2009 kl.14:37

haha, for en søt unge som var på det første bildet:-)

Keth - kommenterer tilbake!:-DD

10.nov.2009 kl.14:43

Hei! Jeg har fotokonkurranse på bloggen min! Lyst til å delta? Temaet er jul og eller glede :) Ta en tur innom for å se premie og regler ;)

Uansett; Ha en fantastisk tirsdag :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits