Sesam Stasjon

Jeg gikk innom Google og ser at, Sesam Stasjon fyller 40 år idag 5. November 2009!
Så utrolig gøy, jeg kan huske at det var ukas høydepunkt, den dagen det gikk på tv. Jeg må si at jeg savner det veldig faktisk, jeg har selv små søsken som ser på barnetv hver dag, og når jeg ser med dem, så er det virkelig ikke det samme. Altså nå er jo ikke jeg 5 år lenger, men det er ikke det samme som før. I år skal de sende Jul i svingen, hva er det for noe tull?! Hvorfor ikke Amalies jul?! Det er jo mye gøyere, og jeg vet at de mindre ville likt det også.
Men barnetv handler jo om å lære også? Og jeg tror de fleste kan huske 1,2,3,4,5 sangen fra Sesam Stasjon? Og når Kakemonsteret sammen med Kermit står å teller kaker også spiser Kakemonsteret opp alle før de rekker å telle? det var jo døds gøy. Jeg savner det, og jeg synes synd på mine lillesøstre og alle andre små barn i Verden som ikke får se det.
Hva synes du er det beste BarneTv?

cookiemonsterhp


- Love K.A

7 kommentarer

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

05.nov.2009 kl.10:11

ÅÅÅh..sesam stasjon var liksom det jeg virkelig gledet meg til da barnetv kom på.!! Synd de ikke har like fine og morsomme serier til barn den dag i dag!!!

Louise

05.nov.2009 kl.10:17

helt enig :P savner også sesam stasjon

bangyourhead

05.nov.2009 kl.10:35

Sesam Stasjon var gøy. Så var det jo Dyra i Dyreparken/Hjorteparken, Mumfy, Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget, Madikken, Brødrene Løvehjerte. Det var utrolig masse bra før, men nå har jo Superbarnetv tatt over som ser ut til å handle bare om tull. Det er synd.

Maria Aaness Fredagsvik

05.nov.2009 kl.10:52

Åh, så kult! :D

Savner sesam stasjon jeg også.. Det var liksom den beste barne-tv.

10.nov.2009 kl.08:25

Beklager å ødelegge bursdagsfeiringen, men Sesam stasjon er nå bare 18 år! Første episode ble sendt i 1991.

Moderprogrammet, det amerikanske Sesame street, derimot, ble startet i 1969, så det har du det virkelige bursdagsbarnet.

RiotMagmacat \\\

20.nov.2009 kl.18:48

Sesam Stasjon var så koooselig :) Savner gamle barne-tv, de nye greiene er bare idiotisk. Har sett en del små barn på fem som ikke vil se på det engang fordi de synes det er dumt.

Så barne-tv er vel egentlig ganske dødt, de burde dra inn det gode gamle!

Mattias

06.mai.2010 kl.20:17

Jeg fikk bare sett en episode av sesam stasjon før de sluttet, jeg synes det er rene diskremeringen, sesam stasjon var jo så populært, men samlebokser får det aldri. Jeg syntes det var enda verre da jeg fant en gammel videokasset med noen av de gode gamle episodene. Jeg har bare en ting å si til NRK: få det tilbake snarest

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits