I feel like I'm upside down

Hva syntes dere om den nye layoten? jeg ba om noe enkelt og classy, slik ble det. Fint,sant? Nå er vi bare i start fasen så det blir litt forandringer osv, men vi(Kjetil,hehe) prøver å få til det beste. Dont blame him! Men syntes han var flink!
Jeg(Karin) fikk en meling av Kjetil når jeg var på vei hjem fra skolen hvor han ba meg om å sjekke bloggen. Men så sovnet jeg, så gjorde det nå nettopp. Haha, jeg dør! Kjetil har vært syk i dag, så han har sittet hjemme og mekket på bloggen i hele dag, sendt meg mel osv...  Men ser dere ser den videon han har lagt ut rett i inlegget under? Dere legger kanskje også merke til at han sier "VI" hele tiden? Ja, kjempe hyggelig og bli innkludert det liker jeg.! Men ja, jeg er jo enig da egentlig! Hadde vært koselig med tilbake meldinger.

Beklager så mye for at det ikke kommer noe video eller bilder på mine innlegg, får det ikke til å funke. Og jeg er ikke syk så jeg har lekser, dvs.. ikke så veldig mye tid til overs!
See ya bitches, har en samf prøve i morgen!

Karin.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits