Halloween

Ja som Karin har påpekt har vi/jeg altså laget oss en blogg..
Men jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om helgens happening, Halloween!
Hva er greia med at alt skal være skummelt? Jeg mener, da jeg var liten var jeg kjempe redd for spøkelser og monstre, som alle barn, men vi skal fortsatt kle oss ut som det vi er redd for? Derfor likte jeg Mette Kristiansens Halloween Party på lørdag! Veldig få hadde kledd seg ut som noe skummelt, Jeg selv hadde ikke tid til å kjøpe, så jeg måtte ringe Daniel og be han ta med seg et kostyme.. Da jeg møtte han, dro han opp en Tigergutt drakt! Og jeg har sett han ha den på før så jeg tenkte dette går fint, men det viste seg å være feil. Fordi da jeg kikket på størrelsen,  var den 4-6 år..
Og jeg tenkte at jeg ikke kunne være den eneste uten kostyme! så jeg presset den på, og den revna mer og mer.. Den revna i sømmen og fikk hull på rumpa, så jeg er gald for at Daniel ikke har lånt den av noen.. Men anyways, her kommer noen bilder fra kvelden.
Men jeg var ikke alene som Tigen! Rihanna var også(bla ned)!

- Love K.A

rihanna halloween 09

Rihanna følger stilen min!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits